Fii parte din Misiune,Sustine Lucrare de Misiune

„Ma numesc Valean Adrian Constantin din Biserica “Filadelfia” din loc.Turda, jud.Cluj.

Primul meu contact cu biserica l-am avut la varsta de 7 ani, fiind adus  aici de bunica mea necrestina  care venise la botezul fiului ei. Am continuat sa venim la biserica,bunica mea luand botezul la un an dupa aceea. Eram un copil mai neastamparat, dar biserica si cadrul ei m-au atras foarte mult, pentru ca sunt o persona extrovertita, scoala duminicala unde erau multi copiii era locul unde ma simteam in largul meu. Odata cu trecerea anilor, in inima mea simteam ca trebuie ceva mai mult.Am inceput prin a ma implica  in diferite activitati in biserica cum ar fi: la sistemul de sunet , parte intr-un grup de scenete si pantomime,  in corul copiiilor si anumite tabere si evanghelizarii pentru copiii,dar simteam ca aveam nevoie sa fac un pas in relatia mea cu Dumnezeu, dincolo de activitati. Astfel in anul 2005 am  incheit legamant cu Domnul prin botezul in apa si am realizat cat de important este sa traiesti cu Dumnezeu si sa experimentezi dragostea Lui.

Zilele au trecut si ma luptam cu mine insumi, intelegand ca Dumnezeu vrea mai mult de la mine. Dorinta Lui pentru mine era ca sa ma implic in lucrarea de misiune. Astfel, in 2009 in luna iunie mi sa deschis prima usa spre misiune prin vizita la  organizatia misionara Tineri Pentru Misiune  Medias,cu ocazia Festivalului ProMisiune. Atunci si acolo am inteles ca misiunea e lucrarea la care El ma cheama. M-am rugat, am stat in ascultare de Domnul si am inteles ca trebuie  sa fac anumiti pasi. Un pas pe care am simtit sa-l fac e sa ma inscriu la o scoala de misiune, asa am decis  sa studiez la  Scoala Internationala de Ucenicie din cadrul organizatiei Tineri Petru Misiune Medias.

Scoala incepe in data de 10 ianuarie 2010 pana in 06 iunie 2010. Scoala este structurata in doua etape: etapa teoretica (3 luni) si etapa practica (2 luni).

DE CE TREBUIE SA STUDIEZ IN ACEASTA SCOALA???

Scoala Internationala de Ucenicie ma va ajuta cu sprijinul unor profesori si misionari cu experienta din tara si strainatate sa-L cunosc mai bine pe Dumnezeu si caracterul Lui: sa dezvolt o relatie intima cu El, sa inteleg planul Lui de salvare a omenirii; sa-mi descoper personalitatea, darurile si identitatea mea in Hristos; si sa imi dezvolt caracterul; sa-L fac cunoscut pe Dumnezeu; voi castiga experienta in misiunea locala si internationala; evanghelizare prin sport, coregrafie, lucru cu copii/tineri, ajutorare, implicare in biserici etc.

Dupa 3 luni de teorie voi merge in misiune in una dintre locatiile urmatoare: India, Africa (evanghelizare, sprijin in proiecte sociale)Macedonia (evanghelizare si lucru cu biserici nou plantate)SerbiaRomania (se va merge in sudul tarii Draganesti-Olt) sau  Republica Moldova.

Viziunea mea pentru viitor este sa merg sa le vorbesc oamenilor din alta cultura despre Dumnezeu si sa fiu o unelata de lucru pe campul de misiune. Nu simt inca o chemare specifica pe o anumita tara, dar sunt deschis sa primesc de la Dumnezeu ceea ce El pregateste pentru mine, deoarece vreau sa aduc o schimbare in  viata tinerilor si a copiilor.Chiar daca nu am o tara pe inima,viziunea mea nu este doar pentru cateva luni de zile(cat tine scoala) ci vreau sa ma implic pe termen lung in misiunea transculturala.

Pentru a studia in aceasta scoala trebuie sa imi platesc taxele scolare care se ridica la suma de  950 Euro etapa teoretica si  intre 850-1500 Euro etapa practica (in functie de tara in care va fi misiunea – bilet de avion). In preturi sunt incluse: cazarea, mancarea, cheltuieli legate de scoala (materiale, cazare si transport profesori, etc), costurile de transport si cheltuielile de la locurile de misiune.

Chiar daca sumele de banii par mari,putin cu putin se poate face mult.

Daca ar fi:

2 persoane care sa dea 100 euro (420 ron)
4 persoane care sa dea 50 euro (210 ron)
6 persoane care sa dea 30  euro (126 ron)
8 persoane care sa dea 20 euro (84 ron)
10 persoane care sa dea 10 euro (42 ron)
16 persoane care sa dea 7 euro (30 ron)

ar fi acoperita toata suma,dar orice alta suma este bine venita. Daca nu ai bani si vrei sa ma ajuti in alt mod,(rugaciune,incurajare,etc)  contacteaza-ma prin telefon sau e-mail.
Sufletul binefacator va fi saturat, si cel ce uda pe altii va fi udat si el. (Prov.11:25)

Multumesc mult!

Date de contact:

Nr de telefon: 0754795522
Nr de Cont:

Banca ING
RO 60 INGB 0000999900904065 Ron

RO 80 INGB 0000999901557000 Euro
Cod SWFT: INGBROBU

Banca Transilvania

RO 38 BTRL 05101201J19215xx  -Lei
RO 13 BTRL  05104201J19215xx -Euro
Cod Swift: BTRLRO21SB1

Adresa de e-mail: djady87@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s