Salutare din Africa..

Multumim tuturor care ne sustin prin rugaciuni, incurajari sau financiar si dorim ca Dumnezeu sa rasplateasca fiecaruia dupa voia Lui.

Suntem o echipa de 8 tineri care dorim sa slujim lui Dumnezeu timp de 2 luni de zile in Kenya.

Dupa 3 zile de calatorie, multumim lui Dumnezeu ca am ajuns cu bine. In Nairobi ne-am intalnit cu Adin care a alujit in Tanzania la tribul Masai pentru 2 luni de zile, acum alaturandu-se echipei noastre.

In orasul Kisumu, Cami si Laura care slujesc la un liceu ca si profesoare din luna Ianuarie, ne-au primit cu bucurie alaturandu-se si ele echipei. Ca urmare, cu totii am participat pentru 4 zile la o conferinta cu lideri de biserici, lideri de tineret si invatatori de scoala duminicala

Cami si Laura au predat seminarii liderilor de tineret si invatatorilor de scoala duminicala iar ceilalti din echipa am slujit prin lucrarea cu copiii si prin predici si marturii in diferite biserici din orasul HomaBay unde a avut loc conferinta

In una din zile s-au adunat aproximativ 300 de copii dar Dumnezeu a fost cu noi si am reusit sa cantam cu ei, sa le predam lectii biblice si sa facem jocuri. Copiii au fost foarte bucurosi sa vada “Muzungu” “om alb” si sa se joace cu noi.

Va rugam sa ne sustineti in continuare prin rugaciuni pentru urmatoarele 2 saptamani in care vom sluji la Orfelinatul Salem din orasul Kisumu. Aici dorim sa ne implicam in lucrarea cu copiii si tinerii si de asemenea vrem sa binecuvantam familii din cartierele foarte sarace cu alimente, incurajari si rugaciuni..

Dupa aceste 2 saptamani dorim cu ajutorul lui Dumnezeu sa slujim in continuare la proiectele care le au cei de la Tineri pentru Misiune Nairobi.

Cu multumiri echipa din Africa

Reclame

Un comentariu

  1. Tania · aprilie 19, 2010

    salutare tuturor celor din Africa…sunt incantata sa aud vesti bune si incurajatoare pt fiecare dintre noi, cine citeste aceasta pagina. Este in acelasi timp o motivare sa meditam la fiecare zi din viata noastra…. traita….cu ce scop? in ce directie este indreptata?

    sunt coplesita de inima tinerilor ca voi care tinde sa atinga Cerul prin a sluji pe altii…si reusiti mai mult decat ne putem imagina… stiu ca nu va este usor sa fiti departe de cei dragi ai vostri cu scop de a lupta pentru cei indragiti de Domnul…fiti tari si increzatori in El…stiu ca nu va e usor…dar mai stiu ca Domnul face ca maretia Lui sa straluceasca prin voi….
    Domnul sa va dea biuinta in continuare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s